שייק חלבון שוקולד-בוטנים (2 דקות הכנה)
שייק חלבון שוקולד-בוטנים אופן הכנה:
רכיבים:
•1 כף אבקת חלבון שוקולד (30 גרם, 120 קלוריות, 25 גרם חלבון).
•1 כף חמאת בוטנים טבעית (15 גרם, 95 קלוריות, 4 גרם חלבון).
•1/2 בננה (50 גרם, 45 קלוריות, 0.5 גרם חלבון).
•200 מ”ל חלב שקדים לא ממותק (30 קלוריות, 1 גרם חלבון).
•3-4 קוביות קרח.
הוראות הכנה:
1.להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ולערבב עד למרקם חלק.
2.לשתות מיד.
ערכים תזונתיים:
•קלוריות: 290
•חלבון: 30.5 גרם
•פחמימות: 12 גרם
•שומנים: 8 גרם